Implementatie OFS/Bundeling Connector bij PEC Zwolle

OFSsport heeft in opdracht van PEC Zwolle de OFS/Bundeling Connector succesvol geïmplementeerd. De OFS/Bundeling Connector realiseert realtime CRM-datacommunicatie tussen AFAS Software en de Bundeling Business App. Zo hoeft PEC Zwolle de CRM-data alleen nog in AFAS te onderhouden. Daarnaast kan PEC Zwolle zijn relaties in AFAS Software eenvoudig toegang geven tot de Business App.

Zo bundelen wij onze krachten. De implementatie van deze connector was de aftrap van een mooie samenwerking die wij zijn overeengekomen met Bundeling. Ook zij zijn actief in het betaald voetbal en op deze manier kunnen wij elkaars dienstverlening versterken. Samen gaan we de komende periode de datacommunicatie uitbreiden en meerdere applicaties met elkaar “bundelen”. Wij zijn trots op deze samenwerking en kijken uit naar een succesvol partnerschap!

Bent u benieuwd wat wij met Bundeling op gebied van datacommunicatiekoppelingen kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op met info@ofssport.nl of bel 0343 – 751 484.