Contact OFS

Wij zitten op de KNVB Campus. Een inspirerende omgeving midden in het centrum van het Nederlands voetbal. Ons pand # 11 heet niet voor niets OVIC: open voetbal innovatiecentrum.

Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist
T: 0343-75 14 84
E: info@ofssport.nl

Bank: NL36RABO0114524688
KvK: 81879636
BTW: NL862255247B01

Voor het eerst bij ons op bezoek?

Klik hier om te zien hoe u ons vindt op de KNVB Campus.

Support

Om vragen van onze klanten op een snelle en duidelijke manier te beantwoorden, hebben wij een online Support Portal ingericht. In deze portal kunnen vragen ingestuurd worden, de status van afhandeling gevolgd worden en vragen worden ingezien die in het verleden vanuit de organisatie gesteld en beantwoord zijn. Ook worden er nieuwsberichten gepubliceerd en is er een kenniscentrum voor informatieve documenten. De portal dient als een actief communicatieplatform tussen OFSsport en gebruikers van onze diensten en producten. De portal vervangt los mailverkeer t.a.v. AFAS software gerelateerde vragen en verbetert het overzicht en de service.

Mocht u nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van deze portal en nog geen inloggegevens hebben, neem dan contact met ons op via info@ofssport.nl of 0343 – 75 14 84.

TeamViewer

Meekijken op afstand
Met TeamViewer maken we verbinding tussen computers op internet. Software installeren is hiervoor niet nodig. Door het uitvoeren van een klein programma kunnen wij uw scherm zien en de computer even overnemen.

Veilig
TeamViewer is een bewezen en veilige oplossing voor hulp en onderhoud op afstand. TeamViewer werkt met versleuteling en sessiecodering. De sleuteluitwisseling garandeert volledige client-to-client gegevensbeveiliging.

Onze klanten

Eredivisie

PEC Zwolle

Heracles

FC Volendam

RKC Waalwijk

sc heerenveen

Go Ahead Eagles

Almere City

Vitesse

Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

FC Groningen

Willem II

Cambuur

Amateurvoetbal

Sport overig

Jumbo

Heroes Den Bosch

KNLTB

Overige klanten

Verdihuis

Stichting Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland

Stichting Oosterpoort

Payt

Sibbing

HKHG

NCD