Support

Om vragen van onze klanten op een snelle en duidelijke manier te beantwoorden, hebben wij een online Support Portal ingericht. In deze portal kunnen vragen ingestuurd worden, de status van afhandeling gevolgd worden en vragen worden ingezien die in het verleden vanuit de organisatie gesteld en beantwoord zijn. Ook worden er nieuwsberichten gepubliceerd en is er een kenniscentrum voor informatieve documenten. De portal dient als een actief communicatieplatform tussen OFSsport en gebruikers van onze diensten en producten. De portal vervangt los mailverkeer t.a.v. AFAS software gerelateerde vragen en verbetert het overzicht en de service.

Mocht u nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van deze portal en nog geen inloggegevens hebben, neem dan contact met ons op via info@ofssport.nl of 0343 – 75 14 84.

TeamViewer

Meekijken op afstand
Met TeamViewer maken we verbinding tussen computers op internet. Software installeren is hiervoor niet nodig. Door het uitvoeren van een klein programma kunnen wij uw scherm zien en de computer even overnemen.

Veilig
TeamViewer is een bewezen en veilige oplossing voor hulp en onderhoud op afstand. TeamViewer werkt met versleuteling en sessiecodering. De sleuteluitwisseling garandeert volledige client-to-client gegevensbeveiliging.

Onze klanten

Eredivisie

RKC Waalwijk

sc heerenveen

Keuken Kampioen Divisie

Amateurvoetbal

Sport overig

Overige klanten

Payt

rent