OFSsport

OFSsport is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie.

Waaruit blijkt onze expertise en ervaring in de sport?

 

  • OFSsport werkt sinds haar bestaan voor betaald voetbalorganisaties en inmiddels ook steeds meer voor amateurvoetbalorganisaties. Wij werken voor vrijwel alle clubs uit de eerste divisie, diverse clubs uit de eredivisie, de Coöperatie Eerste Divisie (CED), de KNVB en voor een groot aantal andere organisaties.
  • We hebben een sterk netwerk binnen de sport; brancheorganisaties zien ons als kennispartner.
  • Wij ontwikkelen en gebruiken binnen AFAS-software specifieke templates voor sportorganisaties.
  • Onze medewerkers zijn deskundig in de reglementen binnen het voetbal en in de fiscale wet- en regelgeving specifiek gericht op de sport.
  •  Al onze diensten en producten, zoals managementrapportages, dashboards en benchmark, zijn gericht op sportorganisaties.

Een sportorganisatie presteert in een unieke context en dat heeft zijn weerslag op alle organisatorische processen. Wij weten dat als geen ander. OFSsport is dan ook dé kennispartner voor uw sportorganisatie.

Onze klanten

Eredivisie

PEC Zwolle

Heracles

FC Volendam

RKC Waalwijk

sc heerenveen

Go Ahead Eagles

Almere City

Vitesse

Excelsior

Keuken Kampioen Divisie

FC Groningen

Willem II

Cambuur

Amateurvoetbal

Sport overig

Jumbo

Heroes Den Bosch

KNLTB

Overige klanten

Verdihuis

Stichting Streeklaboratorium voor de Volksgezondheid Kennemerland

Stichting Oosterpoort

Payt

Sibbing

HKHG

NCD

Wat klanten over ons zeggen

OFSsport is een zeer kundige, proactieve en flexibele partner die sinds 2012 verbonden is aan de Jupiler League. De samenwerking met OFSsport heeft zowel bij de clubs als de league gezorgd voor veel meer inzicht en transparantie. Dit heeft direct geresulteerd in scherp inzicht hoe we er als Jupiler League voor staan en financiële ‘verrassingen’, zoals in het verleden, ook echt tot het verleden behoren. Zowel de divisie als de clubs zijn zeer tevreden met onze samenwerking met OFSsport!
Marc Boele

Algemeen directeur, Coöperatie Eerste Divisie