De NCD – Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren is klaar voor het nieuwe jaar. De afgelopen weken heeft OFSconsultancy in samenwerking met de NCD de AFAS Software implementatie afgerond. De NCD beschikt nu over de uitgebreide financiële mogelijkheden van AFAS. Daarnaast is voor de community van de NCD een ledenportal gebouwd. In Mijn NCD OutSite (https://mijn.ncd.nl/) kunnen leden hun eigen gegevens beheren, lidmaatschappen bekijken en vragen stellen aan de medewerkers van de NCD.

Wij willen Karlijn L’Ortye, Alphons Jansen, Priscilla van den Born en alle medewerkers van de NCD bedanken voor de prettige samenwerking. Op naar meer succesvolle optimalisaties in de toekomst!

NCD is hét platform voor leiderschap en toezicht. Met een lange geschiedenis is NCD niet van gisteren, maar voor morgen. Daarom ontwikkelt NCD met haar leden visies op bestuurlijke onderwerpen en stimuleert zij het debat. Met haar opleidingen wordt aan deelnemers de kans geboden om zich blijvend te ontwikkelen. Kortom, NCD belooft leiderschap steeds beter te maken. Dit maakt dat bestaande en aanstaande directeuren en commissarissen zich thuis voelen bij NCD.