Sports Alliance en OFSsport integreren AFAS met de Orange Box

Door een samenwerking tussen OFSsport en Sports Alliance wordt gerichte communicatie met zakelijke contacten van clubs nu een stuk eenvoudiger. De zakelijke contacten worden nu automatisch gesynchroniseerd met de Orange Box van Sports Alliance.

Bij ieder zakelijk contact in AFAS kunnen labels worden vastgelegd. Door de contactgegevens en de labels door te geven aan de Orange Box, kunnen selecties van zakelijke contacten gemaakt worden in de segmentatie tool van Sports Alliance. Hiermee wordt het versturen van gerichte boodschappen aan groepen zakelijke klanten (bijv. Skybox houders, sponsoren en business seats) veel eenvoudiger.

De koppeling tussen AFAS en de Orange Box maakt dezelfde functionaliteit beschikbaar voor zakelijke e-mails, zoals die al langer beschikbaar is voor fan e-mails.  E-mails voor de zakelijke doelgroep kunnen nu, zonder extra handwerk, verstuurd worden via dezelfde e-mailtool als voor de fans. Verder kan een marketeer nu ook de zakelijke doelgroep eenvoudiger segmenteren. Bijvoorbeeld door alleen die zakelijke klanten te benaderen die een eerdere e-mail niet geopend hebben.

OFSsport is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie in AFAS. OFSsport werkt voor vrijwel alle clubs uit de Eerste Divisie, een groot aantal clubs uit de Eredivisie, de Coöperatie Eerste Divisie (CED), de KNVB en voor een groot aantal andere organisaties.

Sports Alliance is marktleider op het gebied van datamanagement en fanmarketing met ruim 130 clubs in Europa, waarvan 31 clubs in Nederland. Al ruim 16 jaar worden clubs gefaciliteerd om op basis van de beschikbare fandata effectiever en relevanter te communiceren met hun fans en nu dus ook de zakelijke contacten die worden beheerd in AFAS.

Clubs die meer informatie willen over de voorwaarden, kosten of deze koppeling direct willen gebruiken, kunnen contact opnemen met de accountmanagers van Sports Alliance.