OFSconsultancy, onderdeel van OFSgroep, mag met trots melden dat het is toegetreden tot het AFAS partnernetwerk als dienstverlenend partner. Door de krachten te bundelen, streven beide bedrijven ernaar om klanten in staat te stellen hun bedrijfsprestaties te verbeteren door geïntegreerde softwareoplossingen en professioneel advies.
Wij bedanken AFAS Software en Dennis van Dijk voor de leuke dag waarop we meegenomen werden in de ontwikkelingen rondom het AFAS partnernetwerk en we samen de musical over Johan Cruijff bezochten in het AFAS Theater!
 
AFAS Software is al meer dan 20 jaar een erkende marktleider in de ontwikkeling en implementatie van bedrijfssoftware, waaronder ERP, HRM, CRM en financiële oplossingen. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve benadering en het leveren van software van hoge kwaliteit die organisaties helpt hun processen te stroomlijnen en te automatiseren.
 
OFSgroep is marktleider en de meest gespecialiseerde dienstverlener in de sportbranche op het gebied van administratie, controlling en procesoptimalisatie. Wij verzorgen de administratie, ontwikkelen managementinformatie om adequaat te kunnen (bij)sturen, optimaliseren en automatiseren processen, zodat organisaties tot een efficiënte bedrijfsvoering komen. Wij combineren onze expertise in administraties, controlling en procesoptimalisatie met onze ruime ervaring binnen de sportbranche.